Route

De begraafplaats en het uitvaartcentrum liggen in het noorden van Son en Breugel en aan de westkant van de Dommel.

LET OP:

Het gewijzigde adres is Noorderlicht 1 – 5694 TS – Son en Breugel.

Mogelijk zijn nog niet alle navigatiesystemen bijgewerkt.

Noorderlicht 1 – 5694 TS – Son en Breugel

(voorheen was dit Planetenlaan 1b)

Let op: Planetenlaan nummer 1, 1a en 1c liggen in Breugel aan de parallelweg van de Planetenlaan aan de oostkant van de Dommel. Hier moet u NIET zijn. Om de bewoners daar te ontlasten dient u het adres goed in te geven of anders goed op de kaart te kijken (o.a. op deze website).

Ingang Uitvaartcentrum en Begraafplaats Wolfswinkel – Noorderlicht 1

Vanuit de richting Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg of Veghel volg de A50 en neem de afrit Son en Breugel. Volg de borden richting Lieshout. Rijd rechtdoor op de grote ovatonde die kruist met de Hendrik Veenemanstraat / Rooijseweg. Na ongeveer 300 meter is de ingang aan de linkerkant. Mocht u de ingang voorbij rijden keer dan op de eerst volgende rotonde.

Vanuit de richting Sint Oedenrode volg de Rooijsweg tot de ovatonde bij de brandweerkazerne. Hier gaat u ¾ rond. Na ongeveer 300 meter is de ingang aan de linkerkant. Mocht u de ingang voorbij rijden keer dan op de eerst volgende rotonde.

Vanuit de richting Nuenen, Lieshout volg de Lieshoutseweg of Van den Elsentraat/Eind tot de Planetenlaan. Volg de Planetenlaan tot over de brug over de Dommel. Ongeveer 200 meter na de brug is de ingang aan de rechterkant. Mocht u de ingang voorbij rijden keer dan op de eerst volgende ovatonde.